Thënie të mënçura për edukatën dhe arsimin!

0
814

Thënie të mënçura për edukatën dhe arsimin!

“ Shpresa kryesore e një kombi qëndron në edukimin e drejtë të të rinjve të tij “
(Erasmo Roterdami)

” Edukimi është një mbrojtës më i mirë i lirisë sesa një armatë këmbësorie “
(Edward Everett)

” Edukata është arma më e fuqishme të cilën ne mund ta përdorim për të ndryshuar botën.”
(Nelson Mandela)

“Arsimi është metodë bazale e përparimit dhe e reformimit social”
(Xhon Djui)

“ Arsim është ajo që mbetet, pasi ke harruar çfarë ke mësuar në shkollë. “
(Albert Ajnshtajn)

_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne viti n 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here