(Thënie të zgjuara) Njeriu i mënçur nuk i thotë…

0
463

RUBRIKA E PERSHENDETJEVE DHE THENIEVE TE ZGJUARA!

“Njeriu i mënçur nuk i thotë te gjitha ato që mendon, por i mendon të gjitha ato që thotë”

Pershendetje nga #KinematografiaShqiptare

_____________________
Faqja e artit skenik ne aktivitet qe nga viti 2013 ne Facebook.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply