Ua, ç’është kjo të vish deri ketu dhe….

0
1271

Rubrika argetuese e faqes: Foto batuta

Me anen e nje fotoje , faqja sjell ne kujtese batutat me te bukura nga filmat shqiptar te interpretuar nga aktoret e ndryshem te skenes dhe ekranit tone. 

 – Ua, ç’është kjo të vish deri ketu dhe….(Dhimitra Mele)
 – Te me falni por e keni shtepine shume lart dhe nuk ngjitem dot. (Violeta Manushi)
(Zonja nga qyteti)

_________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here