VAÇE ZELA – “LEMZA”

0
2737
Vaçe Zela

(INTERVAL MUZIKOR) | Kinematografia Shqiptare
Kinematografia Shqiptare, Arti Skenik dhe Sporti

Festivali i 1-re i Kenges ne RTSH – 1962
Vace Zela – “Lemza”
Muzika: Agim Krajka
Teskti: Haxhi Rama


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply