(VARIETE) NGA MOT GEZUAR! PROGRAM FESTIV NE NDERRIMIN E VITEVE!

0
1579

(VARIETE) NGA MOT GEZUAR!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Program festiv me rastin e festave te fundvitit. Kolazh me skece, humor , kenge dhe valle te ndryshme ne vite. Estradat e rretheve, kengetaret me te mire te vendit. GEZUAR 2021!

Pjesa 1-re!

PERMBAJTJA
1 – sigla
2- gazmore nga gezim kruja | “perse bie shi”
3-gezim kruja lexon kartolina te ndrsyhme per vitin e ri
4-mentor xhemali | “per ty atdhe”
5-valle nga krahinat e jugut
6-koco devole | interpretime montazh ne filmat “i teti ne bronx” & “skenderbeu”
7-skeci “prapa na vjen historia”
8-cekja, sejfullah myftari interpreton “karakteret”
9-estrada e korces-gazmore “ne spital” dhe “ne kinema”
10-kristaq lena | e bukura rini
11-ema qazimi | ne te dy dhe viti i ri
12-tano banushi dhe drande xhai – gazmore “fjala e arte e nje aktori”
13-grimca te ndryshme humoristike
14 – estrada e shkodres | “dhendri dhe nusja”
15-valle – kreshniket e lirise me valltarin besim zekthi
Fundi i Pjeses se 1-re (51min. 43 sec.)


Pjesa 2-te!

PERMBAJTJA
1 – “mengjezet ne tirane” – mimoza dhamo
2 – “doruntina dhe kostandini” – humor / shkodra
3 – “provimi / emrat e banoreve te tokios” – humor / estrada e tiranes
4 – “grimca humoristike nga estradat e rretheve”
5 – “lulet e basmave” / dueti t. tershana & a. hisku
6. – “instrumentale ne ksenofon” / afrim balla
7 – “mbledhje kolektivi” / skec nga estrada e durresit
8 – “dhjeta e vajzes” / skec nga estrada e durresit
9 – ” dy gezime ne nje dite” / nertila koka
10 – “takim pas vitesh” / dueti b. alibali & e. jubani
11 – “zotimi dhe golat” / skec nga estrada e tiranes
12 – “po martojme malon” / skec nga estrada e fierit
13 – “krapi harapi” / skec nga estrada e shkodres
14 – “grimca te ndryshme humori ” / estrada e korces

koha: 59. 30 min

#KinematografiaArtiSkenikSporti / Pergaditur nga “Kinematografia Shqiptare” dhe publikuar per here te pare qe ne nentor 2019.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.