VARIETE` – NGA MOT GËZUAR | PROGRAMI FESTIV I FUNDVITIT!

0
1045

NGA MOT GËZUAR | PROGRAMI FESTIV I FUNDVITIT!
2018

Pjesa 1
Permbajtja e videos:

1 – Kronika te kohes
Festimi i Vitit te Ri , 1967, 1953, 1960

2 – Per ty atdhe | Mentor Xhemali
3 – Ne te dy dhe Viti i Ri | Ema Qazimi
4 – Koco Devole , artisti multidimensional (kolazh )
5 – Dashuria tek shkrimtaret (humor)
6 – Gjuhetari me Koco Devole (humor)
7 – Keqkuptimi me Aleko Prodanin (humor)
8 – Met Bega hap Parti te re (humor)
9 – Vizita mjeksore (humor nga Estrada e Shkodres)
10 – Raporti mjeksor (humor me Tano Banushin)
11 – Fotografia (humor nga Estrada e Shkodres)
12 – Shpirtin ma rremben | Valdete Hoxha
13 – Fragment nga muzika e filmit “Me hapin e shokeve”|K. Dushi
14 – Centralistja (Ao ushnja) me Ceken (humor)
15 – Kolazh me grimca humori nga estrada e Korces
16 – Sheqer apo kryp , Estrada e Durresit (humor)
17 – Mu aty ke shtate zymbylat | Fitnete Rexha
18 – Vajzat nga Kavaja |
19 – Lulet te bukura nga Tirana |
20 – Gjitonia | Petrit Lulo
21 – Putpuri kengesh | Brunilda Sota
22 – Kenga e Gjyles nga Estrada e Fierit (humor)
23 – Mesnate | Marina Grabovari
24 – Qeshu rini | Kozma Lena
1h 43min
Programi u pergadit nga administratoret e “Kinematografia Shqiptare” ne dhjetor te v. 2017

 


Pjesa 2
1 – Kronike e kohes
Festimi i Vitit te Ri me 1955, 1968, 1977, 1978
2 – Instrumentale me Ksenofon | Altin Balla
3 – Mengjeset ne Tirane | Mimoza Dhamo
4 – “Puseta” Estrada e Shkodres (humor)
5 – “Emrat e banoreve te Tokios” Estrada e Tiranes (humor)
6 – “Jepi mami” Estrada e Shkodres (humor)
7 – Pianistja e vogel Dea Baba me Zef Deden
8 – Gazmore kolazh: “Kafja pa hile” , “Halili dhe Hajria” etj.
9 – Amarkord – Estrada e Shkodres, kolazh me skece ne vite
10 – “Zotimi dhe Golat” Estrada e Tiranes (humor)
11 – Kolazh kengesh nga Ema Qazimi
12 – “Dollapi” – Estrada e Tiranes
13 – Barcaleta nga Aleko Prodani
14 – “Tungjatjeta pelivan”, Estrada e Durresit
15 – Alo, alo | Luan Zhegu
1h 15 min.

Programi u pergadit nga administratoret e “Kinematografia Shqiptare” ne dhjetor te v. 2017

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply