Vërtet sherri do dy veta, por varet kë do të bëjë fajtor udhëheqja!

0
899

Kjo faqe risjell hera heres batuta te ndryshme, te zgjedhura dhe me argetueset nga filmat shqiptare te Kinostudios “Shqiperia e re”

Vërtet sherri do dy veta, por varet kë do të bëjë fajtor udhëheqja!
Zhani Petro – Zicishti ne filmin “Perseri pranvere”

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here