(VIDEO) Filmi “Fundi i një gjakmarrjeje”!

0
1304

 

“Fundi i një gjakmarrjeje” prodhim i vitit 1983.
Regjia: Rikard Ljarja,
Skenari: Agim Gjakova,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Zef Çoba.

Subjekti trajton realitetin gjatë regjimit zogist duke fajësuar përgjegjësit për përçarjen e popullit dhe nxitjen e hakmarrjes midis tyre. Dy të rinj Mazi dhe Dushi rrjedhin nga dy familje malësore që janë në gjak me njëra tjetrën prej shumë kohësh. Njëra familje jeton në malësitë e thella dhe tjetra në qytet.

INTERPRETOJNE:
Reshat Arbana
Gjon Karma
Ilia Shyti
Bruno Shllaku
Ndrek Shkjezi
Fatbardh Smaja
Ndrek Luca
Nefail Piraniqi
Sokol Progri
Elez Kadria
Llesh Nikolla
Muhamet Sherri
Jul Neshati
Frederik Ndoci
Lec Bushati
Vladimir Muzha……..Tekniku
Bilbil Kasemi

Per nje info. me te detajuar shikoni skeden si me poshte

 

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply