(VIDEO) Filmi “Njeriu i mire”!

0
2592

 

Filmi “Njeriu i mirë” prodhim i vitit 1982.
Regjia: Ibrahim Muço, Kristaq Mitro,
Skenari: Nexhati Tafa,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit
Filmi tërheq vemendjn në tre personazhe Kiço, Telo, dhe Vera e motra e Kiços e cila është e dashurar me Telon. Kur mer vesh për lidhjen e së motrës me Telon, nuk është tëpër i kënaqur. Gjëndja keqësohet me qëndrimin e Telos në nunën projektuese të Kiços, i cili duke qënë egoist dhe karrierist kërkon që ta largojë Telon, duke propozuar caktimin e tij në fshat. Mes shumë përpjekjesh të vëllait, dy të rinjtë janë të vendosur në dashurin e tyre. Me rikthimin e Telos në tiranë, Kiço kërkon nga Vera të bashkohet me të, i cili mund ta ndihmonte pasi tashmë atë e kishin caktuar të ishte drejtues në një fermë.

INTERPRETOJNE
Bujar Asqeriu … Telo
Eva Alikaj … Vera
Vangjush Furxhi … Kiço
Thimi Filipi … Shoku Astrit
Ndriçim Xhepa … Aleko, tekniku i televizorit
Kol Kaftalli … Mësuesi i matematikës
Irakli Lefteri
Ervehe Veizi … Bali

Per nje informacion me te zgjeruar, shikoni skeden si me poshte:

 

_______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply