(VIDEO BATUTA) Agushi dhe Mato Gruda në “Njeriu me top”!

0
1641

VIDEO BATUTA
Aktoret Zef Bushati dhe Timo Flloko ne rolet e Agushit dhe Mato Grudes në “Njeriu me top”!

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply