(VIDEO BATUTA) BALLI KOMBËTAR APO KOMUNISTËT ?

0
1187

 

Foto dhe video batuta nga filma te ndryshem shqiptar. Interpretime dhe momente te fiksuara ne memorien e artedashesve shqiptar.

Me Ballin Kombetar apo Komunistet ?

Fragmente nga filmi “Militanti”, debati ne “Kafen e madhe” ne Shkoder nga kreu i Ballit dhe Legaliteti Jusuf Beu dhe Visar Shundo .

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply