VIDEO BATUTA – “BASTI” (NË CDO STINË)!

0
1819

 

“BASTI” (NË CDO STINË)!
Fragment nga filmi “Ne cdo stine”.
Skena: “Basti” ne interpretimin e aktoreve: Ardian cerga, Ylli Demneri dhe Tomorr Nushi.

Aktorja Ema Shteto ne rolin e “Cukses”
Aktori Ylli Demneri ne rolin e Yllit!
Aktori Tomorr Nushi ne rolin e Ilirit

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here