(VIDEO BATUTA) “BRAHUSHI” DHE “BAKJA”!

0
2293

Batuta nga dy karakteret e misheruara me mjeshtri nga aktori i shquar Mirush Kabashi.
Brahushi “bishti i qenit” tek “Dora e ngrohte” dhe Bakja tek “Gezhoja e vjeter”


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply