(VIDEO BATUTA) QAZIM BEJ MULLETI DHE LIA | “KAMUNIKATAT”!

0
1948

Fragment i shkeputur nga komedia “Prefekti”
Skena: “Kamunikatat”
Interpretojne: Robert Ndrenika (Q.Mulleti) dhe Avni Resuli (Lija)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

– Care t`thash una ty mer? A nuk te thash una ty qe mos ti kallxojsh fare njeriu tina per kamunikatat qe m`kane hudh mu ktuna ?

– Hic o mos ki gajle!!!

– Care mos ki gajle, po tina ala pa dal mir prej dere kallxove……

__________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.