(VIDEO BATUTA) SALI PROTOPAPA | PJESË NGA FILMI “I TETI NË BRONX”!

0
2591

Pirro Mani ne rolin me te spikatur te kinematografise shqiptare, Sali Protopapes.
Pjese dhe batuta nga filmi “I teti ne bronx”

________________________________

_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply