(VIDEO-BATUTA) SERGEI ROMANÇEV – “UNË KAM VRARE NJË NJERI….”

0
1273

Fragment nga filmi “Balle per balle”

Sergei Romancev dhe Besnik Struga ne nje dialog……
Aktoret Sheri Mita dhe Mevlan Shanaj


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply