(VIDEO) “ÇARLI ÇAPLINI NE SHQIPËRI”!

0
934

(KOMEDI) ÇARLI ÇAPLINI NE SHQIPERI | TVSH

Nje telekomedi e shkurter me rregji te Leka Bungo, dhe interpretim te aktoreve te humorit Zef Deda dhe Sejfulla Myftari (Cekja), realizuar nga TVSH, ne vitet `90-te!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply