(VIDEO) Çifti Dhimitër dhe Dhorkë Orgocka!

0
2412

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

_________________
SHIKOJE VAZHDIMIN E DOKUMENTARIT SI ME POSHTE

 

YJE TE SKENES SHQIPTARE
Dokumentar : Çifti Dhimitër dhe Dhorkë Orgocka!
Nga cikli i emisionit “Jete shkrimtaresh dhe artistesh ne ekran”
Televizioni Publik Shqiptar – RTSH
Drejton emisionin: Zerina Kuke.

______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.