(VIDEO) “DËSHMI” E PAULIN PREKËS | YJE TË SKENËS!

0
625

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

“Deshmi” e Paulin Prekes.
Kushtuar aktorit te humorit. Nje pasazh me role dhe interpretime te ndryshme gjate nje karriere te shkelqyer te tij.

___________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.