( VIDEO) DIALOG ME ARTISTIN E MERITUAR LEC BUSHATI!

0
1746

 

YJE TE SKENES SHQIPTARE |LEC BUSHATI
“Dialog me Artistin e merituar Lec Bushati”!
Nje dokumentare i shkurter dedikuar aktorit te shquar te teatrit “Migjeni” Shkoder dhe njeri nga veteranet e aktrimit te filmit shqiptar.
Nepermjet nje bisede pershkruhet karriera e gjate dhe e shkelqyer e aktorit shkodran.

Prodhim i Radio Televizionit Shqiptar.

_________________
Kinematograifa Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply