(VIDEO) “Doktori pacient”

0
770

"Doktori pacient" | Teatri "Aleksander Moisiu" – Durres! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Nje fragment nga komedia “Doktori pacient” vene ne skene nga trupa e teatrit profesionist “Aleksander Moisiu” – Durres.
Vera Vreshtazi (Urumi), Nikolin Xhoja dhe Spiro Urumi


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply