(VIDEO) DRITA PELINKU “NJE JETË….SHUMË DASHURI”!

0
799

 

YJE TE SKENES SHQIPTARE
Drita Pelinku – “Nje jete…..shume dashuri”
Dokumentar dedikuar aktores se shquar te skenes dhe ekranit shqiptar.

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply