(VIDEO) E SHTUNA GAZMORE E NJË QYTETI | KORÇA!

0
785

 

Cikeli i varietese ne Radiotelevizionin Publik Shqiptar te fundviteve `90-te

“Shtuna gazmore e nje qyteti” – Korca

Aktoret e humorit dhe kengetaret korcare

Skenari: Filip Cakulli, Koco Devole dhe Mirush Kabashi
Udheheqes artistik: Osman Mula
Drejtor ekonomik: Arben Tafili
Producent: RTSH Televizioni Publik Shqiptar
Drejtues: Mirush Kabashi; Vjollca Pepa;
Regjia: Ilir Bega
Regjia skenike: Koco Devole dhe Mirush Kabashi

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply