(VIDEO ) “E SHTUNA GAZMORE E NJË QYTETI” | SHKODRA

0
774

SHIKOJE VIDEON KETU TEK LINKU : https://www.patreon.com/posts/shkodra-e-shtuna95197107utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

Cikeli i varietese ne Radiotelevizionin Publik Shqiptar te fundviteve `90-te

“Shtuna gazmore e nje qyteti” – Shkodra

Aktoret e humorit dhe kengetaret shkodranë

Skenari: Filip Cakulli, Koco Devole dhe Mirush Kabashi
Udheheqes artistik: Osman Mula
Drejtor ekonomik: Arben Tafili
Producent: RTSH Televizioni Publik Shqiptar
Drejtues: Mirush Kabashi; Vjollca Pepa;
Regjia: Ilir Bega
Regjia skenike: Koco Devole dhe Mirush Kabashi
Skenograf: Bashkim Zahaj

SHIKOJE VIDEON KETU TEK LINKU : https://www.patreon.com/posts/shkodra-e-shtuna95197107utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

SHIKOJE VIDEON KETU TEK LINKU : https://www.patreon.com/posts/shkodra-e-shtun-95197107utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply