(VIDEO) Festivali i 2-të Studentesk i Insitutit të larte të Arteve (ILA)!

0
636

Kronike | Festivali i 2-të Studentesk i Insitutit të larte të Arteve (ILA)!
Shfaqet kenga fituese e ketij Festivali “Vajza dhe portokalli”

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.