(VIDEO) Festivali i 20-të i Këngës në RTSH!

0
1356

Festivali i 20-të në RTSH – (Permbledhje e tre neteve)
_______________________________________________________
Festivali i 20-të i Këngës në RTSH u zhvillua në dhjetor të vitit 1981 në datat :
25-26-27 dhjetor
Teatri i Operas Dhe Baletit, TIRANE
Prezantuesit: Ndriçim Xhepa & Anisa Markajan
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana
Kënga fituese “Krenari e brezave”, kënduar nga Ema Qazimi.

Cmimi i pare:
“Krenari e brezave” muzika Fehim Ibrahimi, teksti Gjoke Beci,
kenduar nga Ema Qazimi dhe Liliana Kondakçi.

Cmimi i dyte:
“Nusja e maleve”, muzika Agim Prodani, teksti Arben Duka,
kenduar nga Irma Libohova dhe Mefarete Laze.
“Drita e kongreseve”, muzika Ferdinand Deda, teksti Kudret Isai,
kenduar nga dueti Zeliha Sina – Petrit Lulo
dhe dueti Valdete Hoxha – Bashkim Alibali.

Cmimi i trete:
“Me kujton ti ato vite”, muzika Avni Mula, teksti Hysni Milloshi,
kenduar nga Avni Mula dhe Alida Hisku.
“C’lumturi na dha kjo jete”, muzika nga Agim Krajka, teksti Arben Duka,
kenduar nga Parashqevi Simaku dhe Irma Libohova.
“Agimet tona”, muzika Flamur Shehu, teksti Luan Qafezezi,
kenduar nga dueti Liliana Kondakçi – Adriana Ceko
dhe dueti Lindita Theodhori – Tonin Tershana.

PERMBAJTJA E VIDEOS
__________________________________________
1. “VIJ TEK TY O FSHAT” – Vitore Rusha
Muzika: Arqile Pilkati
Teksti: Basri Bushkashi

2. “STACIONI ME I RI” – Nazmie Kasmi
Muzika: Tahsim Oshafi
Teksti: Bardhyl Londo

3. “NJE LETER” – Arta Babaramo
Muzika: Gazmend Mullahi
Teksti: Natasha Lako

4. “DITET TE LUMTURA” – Tonin Tershana
Muzika: Pjeter Gaci
Teksti: Paulin Shtjefni

5. “KUJTIM I LUFTES” – Lindita Theodhori
Muzika: Naim Gjoshi
Teksti: Agim Hila

6. “GEZIMIN NJEREZVE UA SHTOJ” – Liliana Kondakci
Muzika: Aleksander Lalo
Teksti: Jorgo Papingji

7. “VITET E RINISE” – Jolanda Dhamo &Pellumb Elmazi
Muzika: Kozma Lara
Teksti: Valdete Andoni

8. “NUSJA E MALEVE” – Irma Libohova
Muzika: Agim Prodani
Teksti: Arben Duka

9. “ME KUJTON TI ATO VITE” – Avni Mula
Muzika: Avni Mula
Teksti: Hysni Milloshi

10. “VOGELUSHET” – Jolanda Dhamo
Muzika: Bardhyl Agasi
Teskti: Pjerin Logoreci

11. “SYRI YT GJITHE DRITE” – Elida Shehu
Muzika: Xhavit Ujkani
Teksti: Zaho Puci

12. “TRENDAFIL I JETES” – Aferdita Laci
Muzika: Alfons Balliqi
Teksti: Petraq Risto

13. “AGIMET TONA” – Tonin Tershana & Lindita Theodhori
Muzika: Flamur Shehu
Teksti: Luan Qafzezi

14. “FLAKA E BETIMIT” – Alida Hisku
Muzika: Kujtim Laro
Teksti: Zhuljana Jorganxhi

15. “KENGES DJEM T`JA MARRIM`O” – Suzana Qatipi
Muzika: Spartak Tili
Teksti: Gjok Beci

16. “C`LUMTURI NA DHA KJO JETE” – Parashqevi Simaku
Muzika: Agim Krajka
Teksti: Arben Duka

17. “NGREJME DOLLINE” – Kozma Dushi
Muzika: Tish Daia
Teksti: Natasha Lako

18. “KRENARI E BREZAVE” – Ema Qazimi
Muzika: Feim Ibrahimi
Teksti: Gjoke Beci

19. “UDHET E ATDHEUT NA THERRASIN” – Gaqo Cako
Muzika: Limoz Dizdari
Teskti: Xhevahir Spahiu

20. “KENGES DJEM T`JA MARRIM`O” – Petrit Lulo
Muzika: Spartak Tili
Teksti: Gjok Beci

21. “C`LUMTURI NA DHA KJO JETE” – Irma Libohova
Muzika: Agim Krajka
Teksti: Arben Duka

22. “UDHET E ATDHEUT NA THERRASIN” – Myfarete Laze
Muzika: Limoz Dizdari
Teskti: Xhevahir Spahiu

23. “KRENARI E BREZAVE” – Liljana Kondakci
Muzika: Feim Ibrahimi
Teksti: Gjoke Beci

24 – “ME KUJTON TI ATO VITE” – Alida Hisku
Muzika: Avni Mula
Teksti: Hysni Milloshi

25 – “DRITA E KONGRESEVE”
(version i kenduar nga Elida Koroveshi dhe Vilson Shaho ne vitin 1983)
Muzika: Ferdinand Deda
Teksti: Kudret Isai

26. “STACIONI ME I RI – Pellumb Elmazi
Muzika: Tahsim Oshafi
Teksti: Bardhyl Londo

27. “NGREME DOLLINE” – Burbuqe Rada
Muzika: Tish Daia
Teksti: Natasha Lako

28. “DRINI NE LEGJENDE TE RE” – Bahri Rrustja
Muzika: Diana Ziu
Teksti: Violeta Allmuca

29. “NJE LETER” – Fatbardha Disho
Muzika: Gazmend Mullahi
Teksti: Natasha Lako

30. “Gezimin njerezve ua shtoj” – Luan Zhegun
Muzika: Aleksander Lalo
Teksti: Jorgo Papingji

Ema Qazimi interpreton kengen fituese – Krenari e brezave

Nuk jane te perfshira ne kete permbledhje kenget si me poshte :
“DRITA E KONGRESEVE”
Zeliha Sina dhe Petrit Lulo | Valdete Hoxha Bashkim Alibali;

“NUSJA E MALEVE”
Versioni i dubluar nga Myfarete Laze

“DRINI NE LEGJENDE TE RE”
Versioni i dublur nga Eduard Jubani

“AGIMET TONA”
Versioni i dublur nga Liliana Kondakci & Adriana Ceko

“DITE TE LUMTURA”
versioni i dublua nga Gaco Cako

“ZEMRAT PROLETARE”
Duetet: Kastriot Ago & Stefi Panariti | Aleksander Rrapi & Luan Sula.

“NE KEMBE NA KE”
Duetet: K. Ago & Luan Sula | Aleksa. Rrapi & B. Rrustja

“VOGELUSHET”
Versioni i dubluar nga Adriana Ceko

“SYRI YT GJITHE DRITE”
Versioni i dubluar nga Klotilda Daliu

“TRENDAFILI I JETES”
Versioni i dubluar nga Aferdita Laci

“FLAKA E BETIMIT”
Versioni i dubluar nga Ema Qazimi

FOTO GALERI - SKEDAT E KENGEVE
(C) Copyright | Riprodhim i Kinematografia Shqiptare!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   
  
  
  
  

 

VINI RE
Ndalohet rreptesisht perdorimi i kesaj kopje video ne kanale / faqe te tjera. Shkelesi, abuzuesi do te behet “REPORT” , dhe masa e mare ndaj kanalit abuziv mund te jete deri ne “BAN”. Cdo person eshte i lire te perdore vetem audion (kenget, duke qene se jane under public domain) por kurrsesi kopjen e kesaj video qe eshte pune e kanalit “Kinematografia Shqiptare” / maj 2016 . Merrini seriozisht lajmerimet tona. Ju faleminderit

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply