(VIDEO) FILMA VIZATIMORE!

0
583

Me poshte jane tre filma vizatimore, prodhim te Kinostudios “Shqiperia e Re”

1 – ROBINSONI DHE SHPETIMTARET (1984)

2 – ARBITRI, ARBITRI (1988)

3 – NJE NDODHI NE STAN (1984)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here