(VIDEO) Filmi “Bardhësi”!

0
829

 

Filmi “Bardhësi” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1986, me metrazh të shkurtër.

Regjia: Besim Kurti, Skenari: Dhimitër Xhuvani, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit
Dimri i vështirë i 1985 frymëzoi kineastët të realizonin këtë film. Dy histori ndjekin linjat e filmit: ajo e një vajze malësore që ndjek një kurs për infermiere në Tiranë dhe ka ngecur atje për shkak të motit të egër si dhe historinë e një grupi pilotësh që ndërmarrin një udhëtim të pazakontë në veri për një dërgesë të vështirë.

INTERPRETOJNE:
Rabie Hyka……..
Fane Bita…….. doktori
Perika Gjezi…….. Piloti 1
Benon Lopari…….. Piloti 2
Mario Ashiku…….. Komandanti i regjimentit të aviacionit
Skënder Cala……..
Luan Hysa……..
Donika Kita……..
Ndrek Shkjezi……..
Fitnete Tiço……..
Brunilda Halluni……..
Halil Ferhati……..
Gjergji Nako……..


___________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply