(VIDEO) Filmi “Brazdat”!

0
2199

_______________________

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!

Brazdat është film dramatik i prodhuar nga Kinostudio “Shqiperia e Re” ne vitin 1973
Regjia: Kristaq Dhamo,
Skenari: Dhimitër Xhuvani,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Shpëtim Kushta.

Marta është një vajzë e re energjike e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim burri i saj Ademi i cili do ta ketë Martën shoqe pune dhe do të ngasin të njëjtin traktor e inkurajon këtë dëshirë të Martës. Por më pas familja e re ka probleme Marta zbulon karakterin e vërtetë të Ademit i cili jepet shumë pas interesave vetjake.

INTERPRETOJNE NE ROLE
Elida Janushi……..Marta
Pandi Siku………..Ademi
Astrit Cerma………Zeneli
Muhamet Sherri…….Brigadieri
Sotiraq Bratko…….Skënderi
Albert Verria……..xha Selo, babai i Ademit
Ilia Shyti………..Përgjegjësi i oficinës
Suzana Zekthi……..Traktoriste
Liza Laska………..Përgjegjësja e robaqepsisë
Ndrek Luca………..vëllai i Ademit

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative si me poshte:

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply