(VIDEO) FILMI “BREGU I ASHPËR”!

0
1996

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Bregu i ashpër” prodhim i vitit 1988.
Regjia : Drita Koçi,
Skenari: Diana Çuli,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Thoma Simaku.

Përmbajtja e filmit
Në fund të luftës së II Botërore Luljeta caktohet të punojë si aktiviste e partisë në zonat e thella malore. Kriminelët e detyrojnë gruan të rrijë e mbyllur brenda katër mureve sipas kanunit dhe kjo e pengon Luljetën të zhvillojë aktivitetin e saj.

Interpretojne
Violeta Kraja… Luljeta
Jul Nenshati… Niku
Nikolla Llambro
Tonin Ujka
Kol Kaftalli
Violeta Sekuj
Ismet Zusi
Zef Nikolla
Salvador Gjeçi
Orest Guxo
Mirela ÇomaniDiscover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply