(VIDEO) FILMI “ÇIFTI I LUMTUR”!

0
973

FILMI SHQIPTAR “CIFTI I LUMTUR”! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Cifti i lumtur”!

Filmi eshte prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re” “under public domain”, prone e shtetit shqiptar. Cdo tentative pervetesimi per qellime personale e private i te drejtave publike perben shkelje dhe konsiderohet PIRATERI.
Komedia u shkrua nga komediografi Bike Pepa dhe u vendos ne skene per here te pare ne Shkoder ne skenen e Teatrit “Migjeni” ne formen e nje skeci.

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here