(VIDEO) FILMI “CIRKU NË FSHAT”!

0
2035

 

FILMI SHQIPTAR “CIRKU NE FSHAT” (1977) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re”  në vitin 1977.

Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Skënder Plasari, Kujtim Gjonaj, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Ferdinand Deda.

Përmbajtja
Agroni është një klloun i njohur cirku që bezdiset nga rokopuja e kafshëve të cirkut. Shemshedini është i mendimit t’i largojë fare këto kafshë nga cirku dhe kështu fillojnë e përfundojnë shumë peripeci humoristike ku edhe kafshët e stërvitura hyjnë në konflikt me njerëzit.

INTERPRETOJNE
Arben Shaka…….. Agroni
Shpresa Garuci…….. Vera
Skënder Sallaku…….. Shemshedini
Enver Dauti…….. Shoku Kopi
Pëllumb Dervishi…….. Ylli
Lec Vuksani…….. Kryetari i kooperativës
Hasan Fico……..
Ramazan Njala……..

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte:


_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here