(VIDEO) Filmi “Detyre e posaçme”

0
229

FILMI SHQIPTAR “DETYRE E POSACME” ! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

“Detyrë e posaçme” është film i prodhuar në vitin 1963.
Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Safet Kurti, Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Pjetër Gaci.

Përmbajtja e filmit
Filmi është bazuar në ngjarje reale të viteve ‘50. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave të huaja. Ai fiton besimin e Zylfiut, Eminesë, Ndrek Gjergjit të lidhur me agjenturat dhe Anton Murrizit që vjen nga jashtë. Kështu Tomorri zbulon dokumente sekrete baza dhe mjete komunikimi. Tomorri lufton për të shkatërruar këto agjentura.

INTERPRETOJNE
Loro Kovaçi…Gjergj Nikolla
Ndrek Luca…Tomori
Preng Lëkunda…Ndreka,Radisti
Marie Logoreci…Lokja
Roza Anagnosti…Mësuesja
Sandër Prosi…Koloneli Xhon
Gaqo Spiru…Kolonel i Sigurimit të Shtetit
Gjon Daka…Anton Murrizi
Ndrek Prela…Infermieri
Seit Boshnjaku…Divarsanti
Ilia Shyti…Kasem Gjora
Ndrek Shkjezi…Mali
Lutfi Hoxha…Guri Thanasi
Elez Kadria…Fatosi
Mihal Stefa
Skënder Plasari
Lazër Filipi
Antoneta Fishta
Xhemal Broja
Fatos Minarolli
Lazër Vlashi
Çesk Vuksani
Mimika Luca
Avni Resuli
Lec Bushati
Hasan Konçi
Xhevat Serezi
Lec Vuksani

Per nje ninformacion me te detajuar, shikoni skeden informative te filmit si me poshte:

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here