(VIDEO) FILMI “DHE VJEN NJË DITË”

0
1563

Pjesa e 1-re


vazhdimi i filmit

___________________________
Dhe vjen nje dite

Prodhim i Kinostudios “Shqipëria e Re” i vitit 1986.

Regjia: Vladimir Prifti,
Skenari: Teodor Laço, Vladimir Prifti,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Thoma Simaku.

Përmbajtja e filmit
Llano, një drejtor dikasteri, ka probleme me karakterin e tij profesional dhe shoqëror. Problem bëhet kritika e gazetës lokale ku i tërhiqet vëmendje për punën e tij. Me hamendjen e tij mendon se në të mund të ketë dorë shoku i tij i fëmijërisë Gori, i cili është inxhinjer në industrinë e tekstileve. Gjatë ballafaqimit kupton se dikush tjetër fshihet pas këtij rrelacioni. Bashkshortja e Llanos është e mendimit se Gori është shkaktari, por ai e hedh poshtë këtë akuzë, ndonëse e brrenë përbrenda.

INTERPRETOJNE
Viktor Zhusti……..Llano Bleta
Robert Ndrenika……..Zenuni
Xhevdet Ferri……..Gori Koroshi
Demir Hyskja……..Baki Branica
Rajmonda Bulku……..Klara
Ali Bega……..Beqiri
Birçe Hasko……..Daja
Liza Laska……..Nena e Llanos
Luiza Papathanasi……..Flutura
Ndrek Shkjezi……..Nikolla
Rozeta Ferri……..Vjollca, bashkeshortja e Gorit
Fitnete Tiço……..
Arqile Nasho……..
Vasjan Lami……….shoku Niko
Zhani Ziçishti…….Gjini
Vera Zheji…… Mamaja e Klarës
Taulant Godaj ….Gimi,djali i Zenunit

 
______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply