(VIDEO) FILMI “DITA E PARË E EMËRIMIT”!

0
1039

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Dita e pare e emerimit

Filmi “Dita e parë e emërimit” film me metrazh të shkurtër, prodhim i vitit 1981.

Regjia: Rikard Ljarja,
Skenari: Kiço Blushi,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Robert Radoja.

Përmbajtja e filmit
Bardha është përgjegjëse sektori në një kooperativë bujqësore, ndërsa Gjika inxhinjer në një minierë. Për punë të palodhur ata emërohen në dikastere të ministrisë, Bardha drejtoreshë në një ministri, ndërsa Gjika zv/ministër. Këto emërime priten me gëzim nga minatorët dhe kooperativistët.

INTERPRETOJNE
Roza Anagnosti…….. Bardha
Fane Bita…….. Inxhinier Gjika
Viktor Çaro…….. Besimi, i shoqi i Bardhës
Fadil Kujovska…….. Shofer
Birçe Hasko…….. shoferi Lame
Margarita Xhepa…….. Drita

Skeda informative si me poshte:

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply