(VIDEO) Filmi dokumentarë “Tingujt dhe fëmijët”!

0
109

 

TINGUJT DHE FEMIJET
Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” – 1970


Skenari: Alfred Mosko / Vangjush Ziko
Regjisore: Xhanfize Keko
Operatore: Niko Theodhosi
Operator zeri: Xhevat Behri
Teksti: Peci Dado
Operator multi: Tomi Vaso
Bashkepunuan: N. Resuli / L. Konomi / N. Hatibi / V. Jorgaqi

Kohzgjatja: 24 minuta

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply