(VIDEO) FILMI EJA…!

0
2216

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Eja…!

Prodhuar nga Kinostudio under public domain ne vitin 1987.
Skenari: Petrit Ruka, Muzika: Ardit Gjebrea.

Përmbajtja e filmit
Ngjarjet e filmit zhvillohen në një qytet të vogël ku një grup studentesh të infermierisë po bëjnë praktikën mësimore. Shpresa sheh midis praktikanteve edhe vajzën e saj, Vjosanën, e lindur nga një dashuri e dështuar e cila u rritur në shtëpinë e fëmijës. Ajo i flet të shoqit për të, i cili është në dijeni të çështjes. Shpresa dëshinon ta ndihmojë Vjosanën e cila nuk e kuptop plotësisht interesimin e saj, deri në momentin kur ajo i indetifikohet si nëna e saj. Kjo shkakton tek i shoqi i saj një gjëndje jo të mirë shpirtërore. Interesimi i Shpresës ka të bëjë me të ardhmen e Vjosanës, e cila ka rënë në dashuri me Arturin, një djalë nga ky qytet, i cili njihet si aventurier dhe këtë dashuri e fillon me një bast, por që më pas bie në dashuri me të. Vjosana mbetet e zhgënjyer nga sjellja e tij, dhe kërkon të mos vazhdojë lidhjen e saj. Bashkëshorti i Shpresës, pas një luftë me veten, pranon që Vjosana të jetë pjesë e familjes së tyre.

INTERPRETOJNE
Marientina Gjoni
Artur Gorishti
Violeta Manushi
Einar Nelku
Drita Nikolla
Guljelm Radoja
Ermira Zyrakja
Zamira Kita
Manjola Nallbani
Merita Çoçoli

Aspekte nga filmi “Eja…”

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here