(VIDEO) FILMI “ERA DHE BALONA”!

0
721

FILMI VIZATIMOR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Era dhe balona
Regjia dhe pikturat – Joan Zhonga
Skenari: Stavri Pone
Operatore: Diana Diamanti
Kompozitor: Aleksander Lalo
Regjisore montazhi: Atalanta Pashko
Operator zeri: Gezim Sula
Piktore ekzekutuese: Diana Hoxha
Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re” – 1984


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply