(VIDEO) FILMI “ERA E NGOHTË E THELLËSIVE”

0
2169

 

Era e ngrohtë e thellësive është film televiziv i vitit 1982 Prodhim i Radiotelevizionit Shqiptar RTSH

Regjisor: Vladimir Prifti,
Skenarist: Naum Prifti,
Kompozitor: Aleksandër Lalo

INTERPRETOJNE
Xhevdet Ferri……Arbeni
Shpresa Bërdëllima……Vali
Vangjush Furxhi……sekretar Mihali
Robert Ndrenika……vëllai i Arbenit
Guljelm Radoja……inxhinjer Rexhepi
Kadri Roshi……brigadjer Rakipi
Ilia Shyti……Jorgji, babai i Valit
Ndriçim Daja……Astriti

Në episode
Adrian Cerga……Berti
Drita Pelingu……nëna e Arbenit
Ndrek Shkjezi……pacienti

Përmbajtja e filmit:
Një i ri, Arbeni, i cili mbaron shkollën e mesme dhe në kërkim për të gjetur një punë të përshtatëshe, kërkon ndihmën e një shoku të tij, i cili e zvarit çështjen dhë është i detyruar të shkojë në zyrën e punës, ku e caktojnë të punojë në minjerë. Ai dashurohet me ndimës mjeken e ndërmarjes, por që e ka të vështirë ti shprehet të atit të saj. Ai krijon shoqëri me brigadierin e tij, të cilin e detyrojnë të braktisë disa vende pune të vështira. Me ndihmën e Benit rikthehet përsëri. Beni perqafon jeten e veshtire te punes ne miniere, nderkohe qe mori mesim nga brigadieri i tij veteran ne pune…

Per nje informacion me te detajuar rreth filmit shikoni skeden si me poshte: ________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply