(VIDEO) FILMI “FEJESA E BLERTËS”!

0
1874

__________________

Vazhdimi i filmit si me poshte:

 

Fejesa e Blertës është film i prodhuar në vitin 1984 nga Kinostudio “Shqiperia e Re”.
Regjia: Besim Kurti, Ismail Zhabjaku,
Skenari: Ismail Zhabjaku, Naum Prifti,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika
: Avni Mula.

Blerta kapitene e skuadrës së voljebollit dashuron Mirin shoferin e kooperativës. Por Miri quhet edhe nipi i kryetares së kooperativës që është në Tiranë. Huan Suka një ngatërrestar dhe servil bind të atin e Blertës që ta fejojë Blertën me nipin e kryetares. Por kjo ngatërresë zgjidhet me ardhjen në kooperativë të nipit të kryetares

INTERPRETOJNE:
Mariana Kondi
Kadri Roshi
Ndrek Shkjezi
Fatbardh Smaja
Edmond Tapi
Dhimitër Jano
Drita Haxhiraj
Enver Dauti
Rajmonda Aleksi
Genti Nushi
Minella Kriqi
Lefter Bezho

Per nje informacion me te detajuar rreth filmit shikoni skeden si me poshte:

________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply