(VIDEO) FILMI “FILLIM I VËSHTIRË”!

0
1191

FILMI SHQIPTAR “FILLIM I VESHTIRE” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

“Fillim i vështirë” prodhim i vitit 1986.
Regjia: Albert Xholi, Skenari: Shpresa Vreto, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit
“Rreziku i ardhjes së njerkës” vjen papritur në jetën e Bledit të vogël. Ky lajm që vogëlushi e mëson rastësisht ishte një shok emocional për të. Nga ana tjetër kjo ndikon në lidhjen shpirtërore midis babait të Bledit Agronit dhe Zanës një kolege e tij e cila ushqen një ndjenjë të thellë dashurie për Agronin.

Aktorët në role
Marjeta Ljarja …….. Zana
Timo Flloko …….. Bujari
Sokol Gjoshi …….. Bledi
Margarita Xhepa …….. shoqe e Zanës
Donika Zyberi …….. tezja e Bledit
Marika Kallamata …….. nëna e Zanës
Ejnar Nelku …….. Vëllai i Zanës
Marta Burda …….. gjyshja e Bledit
Zhuljeta Kulla …….. Sanija
Shkëlqim Basha …….. Daja i Bledit
Gentjan Skendaj ……..
Zhaneta Pali ……..
Frederik Zhilla ……..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here