(VIDEO) FILMI “FLETË TË BARDHA” (TV)

0
2197

Filmi televiziv – “Flete te bardha” (2 serite)!

FILMI TELEVIZIV “FLETE TE BARDHA” (2 Serite) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Fletë të bardha film televiziv i prodhuar në vitin 1990. TVSH
Skenari: Natasha Lako, Operator: Thanas Ngjela, Piktor: Myzafer Shkira, Kompozitor: Kujtim Laro (Artist i merituar), Operator zëri: Kristaq Kristo, Drejtor filmi: Ylli Kokona, Grimi: Edmond Lako, Montazhi: Klaudio Sheldia, Piktor kostumesh: Milto Jorgji, Redaktor: Vangjel Leka, Regjisor: Mevlan Shanaj (Artist i merituar).

Interpretojnë: Rikard Ljarja (Artist i merituar), Pavlina Mani, Ilir Sulejmani, Ema Ndoja, Ina Gjoni, Birçe Hasko (Artist i merituar), Natasha Sela, Agim Shuka, Petrika Riza, Filika Ujkaj, Vladimir Muzha, Teli Stefani, Ndrek Shkjezi (Artist i merituar), Esma Agolli, (Artiste e merituar), Kristaq Papa, Silvana Braçe, Hazbi Musai, Mihallaq Tase, Sherif Hazizi, Eno Xhafellari, Ela Ylli dhe Kadri Roshi (Artist i popullit).


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply