(VIDEO) FILMI “JETA NE DUART E TJETRIT”!

0
1544

 

Vazhdimi i filmit si me poshte:

________________________________

Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1992.
Regjia: Albert Xholi, Skenari: Liko Nano, Muzika: Thoma Simaku.

Përmbajtja e filmit
Dy shokë shkolle Fredi dhe Spiro takohen rastësisht. Fredi punon në një fshat të thellë ndërsa Spiro ka karrierë të shkëlqyer në qytet. Spiro zyrtar i lartë ndjehet i tërhequr nga bukuria e Anës gruas së Fredit. Papritur Ana ndeshet me një anë të panjohur të karkaterit të të shoqit. Për hir të karrierës që i ofron Spiro ai nuk e kupton që miku i dikurshëm po i kërkon në këmbim diçka shumë të shenjtë për Anën.

INTERPRETOJNE
Eva Alikaj…….. Ana Bani
Kristaq Skrami…….. Fred Bani
Bujar Asqeriu…….. Spiro
Reshat Arbana…….. Profesori
Stavri Shkurti…….. Thanasi, babai i Spiros
Spiro Petromilo……..
Merita Çoçoli…….. Vjollca, bashkeshortja e Spiros
Eli Bici……..
Adem Gjyzeli……..
Arben Tartari…….. Bashkimi
Vasillaq Godo……..
Mireda Martiniani……..
Besnik Alia……..
Mehdi Malkaj…….. pijaneci

_________________________________________

Kinematografia hqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here