(VIDEO) FILMI “KAPEDANI”!

0
2240

 

Filmi “Kapedani” prodhim i vitit 1972 nga Kinostudio “Shqiperia e Re
Regjisor: Muharrem Fejzo dhe Fehmi Hoshafi,
Skenari : Skënder Plasari,
(C) Copyright / Producent : Kinostudio “Shqipëria e Re”
Muzika : Tahsim Hoshafi.

INTERPRETOJNE:
Albert Vërria……Xha Sulo
Nikolin Xhoja……Xha Beqoja
Flora Mërtiri……Kryetarka
Zagorka Shuke…… Gruaja e Xha Sulos
Ismail Zhabjaku…… Sekretari i Partisë
Lazër Filipi – Shoku Ropi
Robert Ndrenika…… Djali i Xha Sulos
Hyrije Ahmeti
Ferit Gjevori
Haxhi Sejko
Melpomeni Çobani…. Faturinoja e autobusit
Dario Lukaçi…. Taksisti
Në episode
Dario Llukaçi
Meropi Xhoja
Reshat Arbana
Fatbardha Lalo
Saimir Kumbaro
Rauf Pojani
Tefta Hamzaraj
Valbona Simixhiu
Per nje informacion me te detajuar te filmit, shiko skeden si me poshte:

____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply