(VIDEO) Filmi “Kryengritje në pallat”!

0
540

 

Filmi “Kryengritje në pallat” prodhim i vitit 1972.

Regjisor: Xhanfize Keko,
Skenari: Bedri Dedja, Peçi Dado,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Tish Daija.

Interpretojnë:

Ilir Çelia
Kristaq Burdhima
Eli Lazri
Silva Turdiu
Gazmend Turdiu
Robert Ndrenika
Mimika Luca

Dy vëllezërit e përkëdhelur Qestori dhe Erleti shpesh prishin lodrat e shokëve dhe braktisen nga ta. Një natë Qestori sheh në ëndërr sikur lodrat bëjnë kryengritje duke e akuzuar atë dhe të vëllanë për pakujdesi ndaj lodrave. Pas kësaj vëllezërit ndryshojnë sjelljen e tyre me shokët dhe lodrat. Edukimi i brezit te ri eshte pjese paresore ne kete film ku nepermjet episideve te vecante femijet Erleti dhe Ruben Herri(episodik) bejne debate per numrat dhe dijet e tyre qe reflektohen ne mbarevajtjen e tyre ne mesime .

Per nje informacion me te detajuar, shikoni skeden informative si me poshte:

______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply