(VIDEO) Filmi “Kur hiqen maskat” !

0
1627
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Kur hiqen maskat”!
Prodhim i vitit 1975.
Regjia : Dhimitër Anagnosti
Skenari : Dhimitër Anagnosti
Producent : Kinostudio “Shqipëria e Re”
Operator : Lionel Konomi.
 
Interpretojnë : Trupa e teatrit të Estradës së Tiranës.
Skënder Sallaku Fiqrete Sallaku Skënder Plasari Enver Dauti Tonin Konçi Dario Llukaçi Xhemal Myftiu Tatiana Shehu Vegim Xhani Hajrie Sula Pjesemarrje e kengetareve te ndryshem te kohes: Vace Zela; Tonin Tershana; Liliana Kondakci; Alida Hisku etj.
 
Këngët humori dhe sarkazma e estradës janë kthyer në episode të një filmi gazmor që vë në lojë veprimet burokratike të zyrtarëve ose sjelljet e ndryshme liberale që luftoheshin në atë kohë në mënyrë të programuar. 
 
_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
 
 
 

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply