(VIDEO) FILMI “KUR NDAHESH NGA SHOKËT”!

0
2022

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
“Kur ndahesh nga shoket”

Prodhim i vitit 1986.
Regjia: Petrit Llanaj,
Skenari: Valter File,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Vladimir Kotani.

Përmbajtja e filmit =
Namiku brenda një kohe të shkurtër sjell shqetësime në atmosferën optimiste të një grupi saldatorësh. Kjo reflektohet edhe në jetën e tij private dhe familjare por sidomos në marrëdhëniet me vjehrrin e tij. Por shpejt ai e kupton vendin e tij në jetë kupton se sa poshtë ka rënë dhe reflekton mbi këto mendime.

INTERPRETOJNE:
Kadri Roshi…….. Islami
Jul Nenshati…….. Namiku
Shpresa Bërdëllima…….. Zana
Zef Bushati…….. Berti
Vasillaq Vangjeli…….. Klarinetisti
Ferdinand Radi…….. Bateristi
Kristo Kokoshari……..
Antoneta Papapavli……..nena e Zanes
Fabit Beqiri……..
Tomorr Guçe…….. Violinisti

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply