(VIDEO) FILMI “KUSH ËSHTË VRASËSI”

0
2167

FILMI "KUSH ESHTE VRASESI" from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Regjia: Mark Topallaj, Skenari: M. Topallaj & Peçi Dado,
Producent: Shqipëria e Re ,1989
Muzika: Maksim Shehu

Përmbajtja e filmit
Trajtohet puna e madhe e Gjergjit dhe shokëve të tij të sigurimit për të eleminuar një grup të rrezikshëm sabotues të udhëhequr nga Thimi Dino i cili zbulohet nga bashkëpunimi me njerëzit e zakonshëm.

Aktorët në role
Gjergj Topallaj…….. Gjergji, oficer i sigurimit
Shkëlqim Basha…….. Llazi, shefi i hetuesisë
Gjergj Gjika……..
Fotaq Xheka…….. Niko
Liri Lushi…….. Elisabeta
Stavri shkurti…….. Thimi,
Viktor Gjoka…….. Qazo
Sotiraq Çili…….. agjenti 1 (daja)
Ferdinand Radi…….. agjenti 2
Xhemil Tagani…….. Lutfiu,
Naim Teqia……..
Marta Burda…….. gruaja e Qazos
Karafil Shena…….. Danieli
Bardhyl Lika……..


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply