(VIDEO) Filmi “Lundrimi i parë”

0
543

 

Filmi “Lundrimi i parë”
Prodhim i vitit 1984.
Regjia: Hysen Hakani,
Skenari: Shefqet Tigani,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Agim Krajka.

Përmbajtja e filmit
Në ekuipazhin e anijes “Shqiponja” ka kohë që zien debati për gjetjen dhe studimin e zonave të gjuetisë së peshkut. Mes debateve fillon punën Petriti një oficer i ri marine. Ai përkrah kapiten Borakun që ngulmon në futjen e metodave të reja për kapjen e peshkut.

Interpretojne:
Stavri Shkurti……..Boraku, tapiteni
Ndrek Luca……..
Vangjel Heba……..
Kristaq Skrami……..Petriti
Mina Koxhaku……..
Arben Latifi……..
Ketrin Gjonçe……..
Lida Hoxha……..
Gjergj Luca……..
Muharrem Hoxha……..

Per nje informacion me te detajuar rreth ketij filmi shikoni skeden si me poshte:

_______________________
Kinematografia Shqiptaere ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply