(VIDEO) FILMI “NDËRGJEGJA”!

0
1646

____________________

 

Filmi “Ndërgjegja” është prodhim i vitit 1972.

Regjisor: Hysen Hakani,
Skenari: Hysen Hakani,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Limos Dizdari.

INTERPRETOJNE:
Rikard Ljarja…….. Kujtimi, mekaniku
Roza Anagnosti…….. Arta
Fitim Makashi…….. Petro Mara, shofer
Gëzim Kame…….. kolegu i Kujtimit
Petrit Llanaj…….. Sekretari i organizatës
Gjon Karma…….. xhaj Veliu
Lazër Vlashi……… drejtuesi i prokurorisë
Spiro Urumi…….. babai i Artës
Besa Imami…….. nëna e Artës
Lazër Filipi…….. drejtori i ndërmarjes
në episode
Ferdinand Radi…….. Kiço
Marika Kallamata……. nëna e djalit të sëmurë

Kujtimi punon si mekanik në një oficinë. Nga pakujdesia, ai le pa rregulluar frenat e një kamioni dhe i shkakton një aksident Petros, shoferit të kamionit. Petro do të ndëshkohet për pakujdesi. Kujtimin fillon ta brejë ndërgjegja, por e ka të vështirë të pranojë fajin. E dashura e tij i jep kurajë për të treguar të vërtetën. Pas kësaj ndjehet më i lehtësuar.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte:

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply